O nama

“GD DEKOR MB” d.o.o. je građevinska firma sa sjedištem u Tuzli, Bosna i Hercegovina, osnovana 1998.godine.

Saznajte više

Kvalitet, znanje i iskustvo

U nešto više od 20 godina koje su iza nas, postoji niz uspješno završenih projekata kao i niz izvršenih građevinskih radova, od stambenih objekata, vjerskih objekata, edukacijskih objekata, objekata za ugostiteljstvo, hotela itd.

“GD DEKOR MB” jedna je od vodećih građevinskih firmi sa naglaskom na završne radove  u građevinarstvu koji su prepoznatljivi po svom kvalitetu u BiH i šire.

Naša firma bilježi konstantan rast iz godine u godinu, povećava se broj zadovoljnih klijenata, kao i broj uposlenih radnika.

Tim od skoro 50 uposlenika čije iskustvo, poslovna etičnost i usredotočenost na dugotrajno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa firmi “GD Dekor MB doo” omogućava da se lako prilagođava pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata, pri čemu stiče veliko povjerenje u realizaciji projekata.

Naši poslovni partneri su private građevinske firme, fizička lica kao i javne ustanove na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.

20 godina iskustva

Od svog osnivanja pa do danas, firma uspješno posluje a broj klijenata koji nam ukazuju svoje povjerenje se konstantno povećava. Tome doprinosi visok kvalitet naših usluga i ozbiljnost poslovanja, te znanje i iskustvo naših radnika.

Našim klijentima i poslovnim partnerima želimo da se zahvalimo na ukazanom povjerenju, a novim saradnicima obećavamo da ćemo zadovoljiti njihove potrebe i ispuniti očekivanja, jer zadovoljan klijent je ono što nam je najbitnije.

Misija

Značajno pridonositi građevinskoj djelatnosti uz brigu o okolišu i zajednici u cjelini.

Vizija

Biti vodeća građevinska tvrtka u regiji, te biti prvi izbor našim klijentima i kupcima pri odabiru graditelja za njihove projekte.